Hage3D

Az osztrák HAGE3D cég magyarországi képviseleteként segítjük leendő ügyfeleinket ebben az új világban.

Egy profi, és fiatalos fejlesztőcsapattal a hátunk mögött kiváló megoldásokat tudunk biztosítani a legkülönbözőbb feladatok megoldásához.

Portfóliónkban a különböző méretű nyomtatásokkal (400mm-től 2550 mm-ig) csaknem 70 féle anyag nyomtatása lehetséges FDM technológiára alapulva.

A HAGE3D modellek előnyei

  • 40 év gépészmérnöki tapasztalat
  • Nagy, zárt és hőmérséklet-szabályozott beépítési terek
  • Ipari ellenőrzés
  • Ipari alkatrészek kizárólagos felhasználása
  • Többszörös extrudálás (akár 4 anyag egy nyomtatási munkában)
  • Moduláris géprendszer cserélhető nyomtatófejekkel
  • Olcsó és gyors nagyméretű nyomtatás granulált nyomtatófejjel
  • Hosszú távú, 24 órás működés a robusztus gépészetnek köszönhetően.
  • Megbízható nyomtatási folyamat a házon belüli folyamatfejlesztés révén
  • Szabad anyagválasztás – nincs gyártói kötelezettség

ÜGYFELEINK TÖRTÉNETE

MEX ONE

Sok éves tapasztalat került be a HAGE3D új MEX termékcsaládjába. Az adalékanyag-extrudálás a HAGE3D alaptechnológiája – a MEX ONE pedig a zászlóshajója a közepes méretű műszaki műanyagok ipari alkalmazásainak. A

A MEX termékcsalád egy moduláris gépplatform koncepciót jelent, innovatív nyomtatófejekkel, maximális felhasználóbarátsággal és egyszerre nagy rugalmassággal. A MEX ONE vízhűtéses DSD nyomtatófeje biztosítja a termikus leválasztást a fűtött építési tértől, és ezáltal optimális folyamatmegbízhatóságot tesz lehetővé a többanyagú nyomtatás során.

MEX TWO

A nagy építési terület, a magas építési sebesség és a HAGE3D-Multi-DSD integrálásának lehetősége számtalan ipari lehetőséget kínál. A golyóscsavarok használata minden tengelyen a kiváló minőségű léptetőmotorokkal és a zárt hurkú technológiával kombinálva nagy pontosságot és reprodukálhatóságot garantál. MEX sorozatunk XL méretű nyomtatásának bajnoka.

Lehetőség adódik akár 4 különböző nyomtatófej és ezzel együtt 4 különböző anyag nyomtatására egyazon termék gyártása közben. (Az anyagok sajátos jellemzője meghatározza a felhasználhatóság módját)

PRECISE ONE

A Precise sorozatunk kifejezetten az ipari termelés követelményeire lett testreszabva. A szabványos DSD nyomtatófej mellett Multi-DSD vagy PEX granulátum nyomtatófejjel is kérhető. A PEX granulátum előnye a felhasználható anyagok költséghatékonysága. A 0,05 mm-es rétegmagasság melett az akár 300gr/óra építési ráta már magárt beszél.

Ebben a kategóriában igazi szabadságot adunk a tervezők fantáziájának. A 3D nyomtatás igazi technológiai eredményei a nagyméretű tárgyak nyomtatása során mutatkozik meg, hiszen minél nagyobb a létrehozni kívánt forma, annál több speciális kívánalomnak kell megfelelni, hogy a nyomtatandó termék tökéletes legyen.

PRECISE TWO

Precise Two gépünk egy igazán lenyűgöző adottságokkal rendelkező berendezés. A MEX sorozat gyorsaságát kombinálva a szuper pontossággal úgy, hogy az a nagyobb alkatrészek nyomtathatóságában is érvényesüljön, igazán komoly kihívás. 1200mm x 700mm x 800mm-es építési térrel rendelkezik. A fűtött alaplemez mellett a fűthető építőtér is a tökéletes minőség elérését szolgálja.

Standard 0,4 Dűzni átmérővel a 300 gr/ óra építési ráta is elérhető a száltechnológiás nyomtatás során. PEX fejjel szerelve a granulátumok segítségével olcsóbb és még hatékonyabb lehet a gyártás.

DUAL DSD / MULTI DSD

A kompakt és ultrakönnyű DSD (Direct Synchronized Drive) nyomtatófej, szabványos nyomtatófejként bármilyen HAGE3D nyomtatóba integrálható. A nyomtatófej pontosan és megbízhatóan dolgozza fel a piacon jelenleg elérhető összes Filamentet. A DSD nyomófej moduláris felépítésű, és különböző hűtési, száltovábbítási, hot-end és fúvóka-koncepciókkal lehet kombinálni.A Multi-DSD maximum akár négy extrudert is tartalmazhat. Szabványos DSD nyomtatófejünk két extrudert tartalmaz. A Multi-DSD nyomtatófejjel négy különböző anyag dolgozható fel egy nyomatban. Egy olyan komponens, amely ötvözi a kemény/lágy komponenseket, a megkülönböztethető színkódolást és az oldható támogatást, csak egy példa a több anyagból álló felhasználásra.

PEX

A PEX (Pellet Ex-trusion) pellet extruderfej egyesíti a nagy olvadékteljesítményt és az anyagköltségek jelentős csökkenésének előnyeit. Ezt olcsó műanyag granulátumok használatával érhetjük el. Ez lehetővé teszi a nagyméretű alkatrészek gyors, és költséghatékony nyomtatását.