Hage3D

Az osztrák HAGE3D cég magyarországi képviseleteként segítjük leendő ügyfeleinket ebben az új világban.

Egy profi, és fiatalos fejlesztőcsapattal a hátunk mögött kiváló megoldásokat tudunk biztosítani a legkülönbözőbb feladatok megoldásához.

Portfóliónkban a különböző méretű nyomtatásokkal (400mm-től 2550 mm-ig) csaknem 70 féle anyag nyomtatása lehetséges FDM technológiára alapulva.

A HAGE3D modellek előnyei

  • 40 év gépészmérnöki tapasztalat
  • Nagy, zárt és hőmérséklet-szabályozott beépítési terek
  • Ipari ellenőrzés
  • Ipari alkatrészek kizárólagos felhasználása
  • Többszörös extrudálás (akár 4 anyag egy nyomtatási munkában)
  • Moduláris géprendszer cserélhető nyomtatófejekkel
  • Olcsó és gyors nagyméretű nyomtatás granulált nyomtatófejjel
  • Hosszú távú, 24 órás működés a robusztus gépészetnek köszönhetően.
  • Megbízható nyomtatási folyamat a házon belüli folyamatfejlesztés révén
  • Szabad anyagválasztás – nincs gyártói kötelezettség

MEX ONE

Sok éves tapasztalat került be a HAGE3D új MEX termékcsaládjába. Az adalékanyag-extrudálás a HAGE3D alaptechnológiája – a MEX ONE pedig a zászlóshajója a közepes méretű műszaki műanyagok ipari alkalmazásainak.

A MEX termékcsalád egy moduláris gépplatform koncepciót jelent, innovatív nyomtatófejekkel, maximális felhasználóbarátsággal és egyszerre nagy rugalmassággal. A MEX ONE vízhűtéses DSD nyomtatófeje biztosítja a termikus leválasztást a fűtött építési tértől, és ezáltal optimális folyamatmegbízhatóságot tesz lehetővé a többanyagú nyomtatás során.

140 L

A nagy építési terület, a magas építési sebesség és a HAGE3D-Multi-DSD integrálásának lehetősége számtalan ipari lehetőséget kínál. A golyóscsavarok használata minden tengelyen a kiváló minőségű léptetőmotorokkal és a zárt hurkú technológiával kombinálva nagy pontosságot és reprodukálhatóságot garantál.

Lehetőség adódik akár 4 különböző nyomtatófej és ezzel együtt 4 különböző anyag nyomtatására egyazon termék gyártása közben. (Az anyagok sajátos jellemzője meghatározza a felhasználhatóság módját)

175 C

Ipari 3D nyomtatónk megbízható XXL alkatrészekhez akár egy köbméterig. A szabványos DSD nyomtatófej mellett Multi-DSD vagy PEX granulátum nyomtatófejjel is szállítható. A PEX granulátum előnye a felhasználható anyagok költséghatékonysága.

Ebben a kategóriában igazi szabadságot adunk a tervezők fantáziájának. A 3D nyomtatás igazi technológiai eredményei a nagyméretű tárgyak nyomtatása során mutatkozik meg, hiszen minél nagyobb a létrehozni kívánt forma, annál több speciális kívánalomnak kell megfelelni, hogy a nyomtatandó termék tökéletes legyen.